VLINDERPASTASALADE ALLA GENOVESE MET GARNALEN EN KERSTOMAATJES
Voorbereidingstijd
10 min
Kooktijd
15 min
Dieetvoorkeur
Vis
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Meng de garnalenmet 2 el pesto verde en marineer 5-10 min. Maak de sperzieboontjes
- Kook de farfallevolgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperzieboontjes de laatste 5 min. mee. Giet de pasta en de sperzieboontjes af. Spoel met koud water af en laat goed uitlekken.
- Meng de balsamicodressingmet de farfalle, de sperzieboontjes en de rest van de pesto. Gril de garnalen en de tomaatjes op de hete barbecue, grill of grillpan rondom gaar in ca. 5 min. Hussel vlak voor het eten de gemengde salade, de basilicum, de gegrilde garnalen en tomaatjes door de pastasalade. Verdeel de salade over 4 borden.
- Serveer met Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
- 250 g rauwe gepelde garnalen
- 2 el Bertolli Pesto Alla Genovese
- 1 zak Bertolli Farfalle pasta a 400g
- 300 g sperziebonen
- 6 el balsamicodressing
- 300 g cherrytomaatjes
- 150 g gemengde salade met rucola
- 4 el fijngesneden basilicum
- Parmezaanse kaas om te garneren
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |