VLINDERPASTASALADE ALLA GENOVESE MET GARNALEN EN KERSTOMAATJES

Voorbereidingstijd

10 min

Kooktijd

15 min

Dieetvoorkeur

Vis

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

4

Deel deze pagina

Vlinderpastasalade met gegrilde pesto-garnalen, sperzieboontjes en een heerlijke salade met knapperige rucola, cherrytomaatjes en fijngesneden verse basilicum.

Bereidingswijze

  1. Meng de garnalenmet 2 el pesto verde en marineer 5-10 min. Maak de sperzieboontjes
  2. Kook de farfallevolgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperzieboontjes de laatste 5 min. mee. Giet de pasta en de sperzieboontjes af. Spoel met koud water af en laat goed uitlekken.
  3. Meng de balsamicodressingmet de farfalle, de sperzieboontjes en de rest van de pesto. Gril de garnalen en de tomaatjes op de hete barbecue, grill of grillpan rondom gaar in ca. 5 min. Hussel vlak voor het eten de gemengde salade, de basilicum, de gegrilde garnalen en tomaatjes door de pastasalade. Verdeel de salade over 4 borden.
  4. Serveer met Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

  • 250 g rauwe gepelde garnalen
  • 2 el Bertolli Pesto Alla Genovese
  • 1 zak Bertolli Farfalle pasta a 400g
  • 300 g sperziebonen
  • 6 el balsamicodressing
  • 300 g cherrytomaatjes
  • 150 g gemengde salade met rucola
  • 4 el fijngesneden basilicum
  • Parmezaanse kaas om te garneren
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Fish recepten