PASTASALADE MET AVOCADO, RODE UI, PESTO ROSSO EN KERSTOMAATJES
Preparation time
10 min
Cooking time
10 min
Dietary preference
Vegetarisch
Difficulty
Gemiddeld
Region
Servings
4
In dit recept
Bereidingswijze
Kook de Pasta Penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af, spoel af met ruim koud water en laat uitlekken en afkoelen.
Snijd de rode ui in ringen. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil de helften. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Was de tomaten en halveer ze. Schil de komkommer en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd ook de rauwe ham in reepjes.
Doe de pasta in een kom en schep de Bertolli pesto rosso erdoor. Voeg vervolgens de groenten en ham toe en roer de pastasalade goed door.
Ingrediënten
300 g Bertolli Penne Rigate pasta
3 el Bertolli Pesto Rosso
1 avocado
5 komkommer
1 rode ui
250 g cherrytomaatjes
250 g rauwe ham
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |