FARFALLE MET DOPERWTJES, WORTEL EN GEROOKTE KIP

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

15 min

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

4

Een heerlijk pastagerecht! Farfalle met doperwtjes, wortel en gerookte kip.

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Kook de farfallevolgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de doperwtjes met wortel de laatste 5 minuten mee (ze kunnen direct uit de vriezer in de pan; de kooktijd gaat in als het water weer kookt). Giet af en laat uitlekken.
  2. Verwarm de Bertolli pastasaus Basilicoin dezelfde pan als waarin de pasta is gekookt. Voeg, als de saus kookt, de warme pasta met de groenten, de kipblokjes en 2 eetlepels van de geraspte jonge kaas Schep goed om en verdeel de pasta over warme diepe borden. Bestrooi met de rest van de kaas.

Ingrediënten

  • 300 g Bertolli Farfalle pasta
  • 200 g diepvries wortel en doperwten
  • 1 zak Bertolli Basilico Pastasaus in zak  à 460 g
  • 100 g gerookte kipblokjes
  • 4 el geraspte jonge kaas
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Meat recepten

Het lijkt erop dat je ons bezoekt vanuit Nederland

Naar de Nederlandse website