Tortellini met pestosaus garnalen en spinazie
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
10 min
Dieetvoorkeur
Vis
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Emilia Romagna
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verwarm de Bertolli olijfolie in een wok en roerbak hierin de spinazie op hoog vuur. Schep vervolgens de garnalen erdoor.
- Doe na 1 minuut de kookroom en de Bertolli Pesto Rosso erbij en meng alles goed. Breng naar wens op smaak met peper en zout. Verdeel de tortellini over 4 borden en schep de saus erop.
Ingrediënten
- 300 g tortellini met notenvulling
- 2 el Bertolli olijfolie classico
- 450 g verse spinazie
- 350 g grote rauwe gepelde garnalen
- 250 ml kookroom
- 2 el Bertolli Pesto Rosso
Bekijk voedingswaarden
Energie | 421 kJ (101 kcal) |
Eiwitten | 22,7 g |
Koolhydraten | 22,3 g |
Suiker | 3,2 g |
Vezels | 2,8 g |
Vet | 25,8 g |
Verzadigd vet | 10,2 g |
Zout | 0,65 g |