TORTELLINI MET OLIJVEN EN GEITENKAAS
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
20 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
3-4
In dit recept
Bereidingswijze
- Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend gezouten water tot de pasta beetgaar is.
- Laat de pastasaus en 2 el olijven in een brede pan warm worden. Snijd de geitenkaas in blokjes. Voeg de uitgelekte tortellini en 2/3 van de geitenkaas toe en meng goed door elkaar.
- Verdeel de tortellini over borden en garneer met de resterende olijven, kaasblokjes en wat tijm. Serveer direct.
- Tip voor dit recept
De saus smaakt ook heerlijk met aardappelgnocchi.
Ingrediënten
- 500 g tortellini met hamvulling
- Keukenzout
- 1 pot BERTOLLI Pastasaus Primavera
- 3 el zwarte olijven
- 100 g geitenkaas
- wat verse tijm
Bekijk voedingswaarden
Energie | 2262 kJ (622 kcal) |
Eiwitten | 25 g |
Koolhydraten | 48,4 g |
Suiker | niet berekend |
Vezels | niet berekend |
Vet | 18 g |
Verzadigd vet | niet berekend |
Zout | niet berekend |