Tortellini met aubergines, basilicum en witvis
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
15 min
Dieetvoorkeur
Vis
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Emilia Romagna
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Snijd de aubergine in blokjes en de visfilet in flinke stukken. Kook de tortellini ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verwarm de Bertolli pastasaus Siciliana in een pan en voeg de aubergineblokjes toe. Laat de saus zo 2 minuten zachtjes pruttelen en schep dan voorzichtig de stukken vis erdoor. Laat dit 8 minuten zachtjes pruttelen. Roer zo min mogelijk, om de vis heel te houden.
- Hak ondertussen de basilicum fijn en meng dit door de saus, vlak voordat deze klaar is. Verdeel de tortellini over 4 borden en schep de saus erop.
Ingrediënten
- 1 aubergine
- 450 g visfilets
- 350 g vlees tortellini
- 1 Bertolli Siciliana pastasaus in pot à 400 g
- 2 takjes basilicum
Bekijk voedingswaarden
Energie | 492 kJ (118 kcal) |
Eiwitten | 34,5 g |
Koolhydraten | 48,4 g |
Suiker | 9,5 g |
Vezels | 5,3 g |
Vet | 16,2 g |
Verzadigd vet | 5,1 g |
Zout | 0,84 g |