Spaghetti carbonara met rode ui en courgette
Voorbereidingstijd
10 min
Kooktijd
20 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Lazio
Porties
4
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Pel en snijd ondertussen de uien in partjes. Was en snijd de courgette in halve plakjes.
- Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan. Bak de ui en courgette 3 minuten op een matig vuur. Voeg de pastasaus toe en verwarm het geheel op een matig vuur.
- Schep de pasta door de saus en verwarm even mee. Meng de rucola met de wortel en de dressing. Verdeel de spaghetti over 4 warme borden en geef de salade er apart bij.
Ingrediënten
- 1 pak Bertolli Spaghetti a 400g
- 2 el Bertolli olijfolie classico
- 1 Bertolli Carbonara pastasaus in zak à 460 g
- 2 rode uien
- 1 courgette
- 150 g rucola
- 100 g geraspte wortelen
- 4 el Italiaanse salade dressing
Bekijk voedingswaarden
Energie | 665 kJ (159 kcal) |
Eiwitten | 17,5 g |
Koolhydraten | 84,5 g |
Suiker | 10,1 g |
Vezels | 5,7 g |
Vet | 25,8 g |
Verzadigd vet | 5,4 g |
Zout | 0,67 g |