Schelpjesmacaroni met pikante pastasaus en gegrilde garnalen
Voorbereidingstijd
- min
Kooktijd
20 min
Dieetvoorkeur
Vis
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Calabria
Porties
2
Bereidingswijze
- Kook de schelpmacaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af.
- Rijg de grote garnalen ondertussen aan 4 spiesjes. Bestrooi ze met wat zout en paprikapoeder en bestrijk ze met een beetje olijfolie. Gril de garnalen onder de grill of in een grillpan aan beide kanten in ca. 4 min. lichtbruin.
- Verwarm de Bertolli pastasaus Piccante. Hak de groene kruiden Meng de pastasaus met de macaroni. Verdeel de macaroni over 2 warme borden. Leg de garnalenspiesjes ernaast en bestrooi het gerecht met de kruiden.
Ingrediënten
- 200 g Bertolli Lumache Rigate Maccheroni – schelpmacaroni
- 1 Bertolli Piccante pastasaus in zak a 460ml
- 250 g grote rauwe gepelde garnalen
- 1 tl paprikapoeder
- ½ el Bertolli olijfolie
- 2 takjes gemengde verse groene kruiden
Bekijk voedingswaarden
Energie | 620 kJ (148 kcal) |
Eiwitten | 34,4 g |
Koolhydraten | 98,0 g |
Suiker | 24,3 g |
Vezels | 6,1 g |
Vet | 7,9 g |
Verzadigd vet | 1,2 g |
Zout | 1,79 g |