PASTASALADE MET GROENTE EN ALL’ARRABBIATA MAYONAISE

Voorbereidingstijd

1 min

Kooktijd

30 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

4

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar en snijd aubergine in stukjes.
  2. Smeer de aubergine stukjes in met olijfolie en voeg hier peper en zout aan toe.
  3. Doe de stukjes aubergine voor een korte 20 minuten in de oven.
  4. Snijd de tomaten en rode ui ondertussen in stukjes.
  5. Als de aubergine klaar is voeg je vervolgens alle ingrediënten bij elkaar.
  6. Voeg de All’Arrabbiata mayonaise toe en breng het gehele gerecht op smaak.

Het beste aan dit recept is dat je het voor meerdere dagen in de koelkast kunt bewaren. Deze verfrissende salade is perfect voor warme dagen

Ingrediënten

  • Originele pasta
  • Artisjokken
  • Tomaten
  • Rode ui
  • Basilicum
  • Aubergine
  • Mini mozzarella balletjes
  • Bertolli All’Arrabbiata mayonaise
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vlees recepten

Het lijkt erop dat je ons bezoekt vanuit Nederland

Naar de Nederlandse website