Pasta met kip, groene groenten en mozzarella in tomatensaus
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
15 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
Bereidingswijze
- Snijd de kipfilet in stukjes en haal de puntjes van de sperziebonen. Scheur de mozzarella in stukjes.
- Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking ‘al dente’. Doe de broccoliroosjes en de sperziebonen 4 minuten voor het einde van de kooktijd bij de pasta in de pan. Giet de pasta en de groenten af.
- Verwarm ondertussen de extra vergine olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipblokjes met wat zout en peper rondom bruin en gaar.
- Roer de Bertolli pastasaus Alle Erbe erdoor en laat het mengsel 5 minuten zachtjes pruttelen. Schep nu de pasta met de groenten er goed doorheen en laat het gerecht nog een paar minuten doorwarmen.
- Schep de pasta op borden en garneer met de stukjes mozzarella.
Ingrediënten
- 1 Bertolli Pastasaus Alle Erbe zak a 500g
- 1 zak Bertolli fusilli pasta
- 400 g kipfilet
- 200 g sperziebonen
- 200 g broccoliroosjes
- 1 bol mozzarella à 125 g
- 2 el Bertolli extra vergine olijfolie
Bekijk voedingswaarden
Energie | 656 kJ (157 kcal) |
Eiwitten | 43,1 g |
Koolhydraten | 82,4 g |
Suiker | 16,7 g |
Vezels | 5,9 g |
Vet | 17,0 g |
Verzadigd vet | 5,4 g |
Zout | 0,59 g |