Macaroni met gehakt, champignons en oude kaas
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
15 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Lazio
Porties
2
In dit recept
Bereidingswijze
- Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af, laat goed uitlekken. Halveer ondertussen de champignons.
- Verhit de Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin het rundergehakt in ca. 3 min. rul. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Breng op smaak met wat peper en zout.
- Meng de macaroni met de Bertolli pastasaus Arrabiatta en het gehaktmengsel en laat in ca. 3 min. warm worden. Verdeel over 2 borden. Bestrooi met de geraspte oude kaas.
Ingrediënten
- 200g Bertolli Lumache Rigate Maccheroni (halve zak)
- 1 Bertolli Arrabbiata Pastasaus in pot à 400 g
- 250 g champignons
- 1 el Bertolli olijfolie classico
- 150 g rundergehakt
- 25 g geraspte oude kaas
Bekijk voedingswaarden
Energie | 831 kJ (198 kcal) |
Eiwitten | 35,7 g |
Koolhydraten | 83,2 g |
Suiker | 13,1 g |
Vezels | 8,1 g |
Vet | 36,5 g |
Verzadigd vet | 10,8 g |
Zout | 0,83 g |