Kruidige pastasaus met paprika, feta en spaghetti
Voorbereidingstijd
10 min
Kooktijd
15 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
Bereidingswijze
- Pel en snijd de ui Maak de paprika’s schoon en snijd ze in dunne reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit de ui met de paprika al omscheppend 3 minuten. Voeg de champignons toe en bak ze 2 minuten mee. Schenk de Bertolli pastasaus Alle Erbe erbij en breng al roerend aan de kook. Kook 10 minuten op een laag vuur.
- Kook gelijktijdig de spaghetti in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verkruimel de feta. Voeg de gekookte spaghetti toe aan de pan met pastasaus voordat je serveert en strooi de feta op het bord erover.
Ingrediënten
- 1 pak Bertolli spaghetti
- 2 el Bertolli olijfolie classico
- 1 zak Bertolli Pastasaus Alle Erbe 500g
- 1 ui
- 2 paprika’s 1 rode en 1 groene
- 250 g champignons
- 200 g fetakaas
Bekijk voedingswaarden
Energie | 587 kJ (140 kcal) |
Eiwitten | 22,5 g |
Koolhydraten | 79,1 g |
Suiker | 17,4 g |
Vezels | 6,3 g |
Vet | 19,7 g |
Verzadigd vet | 8,8 g |
Zout | 1,02 g |