Kleurrijke spaghetti met gehakt, paprika, wortel en prei
Voorbereidingstijd
-
Kooktijd
20 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Campania
Porties
4
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en laat goed uitlekken. Maak de paprika, wortels en prei schoon en snijd ze heel klein.
- Verhit de Bertolli olijfolie in een wok en roerbak het rundergehakt in 5 min. rul. Giet het vocht uit de pan en roerbak de groenten 5 min. mee. Voeg de Bertolli Tradizionale pastasaus toe. Laat de saus heet worden en schep de warme spaghetti erdoor.
- Verdeel de spaghetti over 4 warme diepe borden.
Ingrediënten
- 1 pak Bertolli Spaghetti
- 1 Bertolli Tradizionale Pastasaus in fles à 670 ml
- 1 gele paprika
- 10 verse worteltjes
- 1 prei
- 2 el Bertolli olijfolie classico
- 250 g rundergehakt
Bekijk voedingswaarden
Energie | 669 kJ (160 kcal) |
Eiwitten | 27,7 g |
Koolhydraten | 89,4 g |
Suiker | 16,5 g |
Vezels | 6,2 g |
Vet | 19,9 g |
Verzadigd vet | 5,8 g |
Zout | 0,72 g |