gnocchi met een romige pesto al tartufo en doperwtjes
Voorbereidingstijd
2 min
Kooktijd
7 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Liguria
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Doe een flinke scheut olijfolie in een koekenpan.
- Bak de gnocchi in ongeveer 5 minuten rondom mooi bruin. Schep uit de pan.
- Pers de knoflook en bak deze in de pan kort aan. Mocht het nodig zijn voeg je anders nog een scheutje olijfolie toe.
- Voeg nu de pesto en bak deze kort samen met de knoflook en blus af met de room.
- Rasp 2 EL Parmezaanse kaas hier doorheen en roer goed tot een geheel.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de gnocchi over over vier borden, verdeel de saus en rasp hier nog wat Parmezaanse kaas overheen.
Ingrediënten
- 4 EL Bertolli pesto al tartufo
- Bertolli Olijfolie
- 500 gr gnocchi
- 2 kleine tenen knoflook (of Bertolli Aglio – gemarineerde knoflook)
- 250 ml room
- 2 EL geraspte Parmezaanse kaas
- 300 gr doperwten
- Zout en peper
- Extra Parmezaanse kaas voor het serveren
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |