gnocchi met een romige pesto al tartufo en doperwtjes

Voorbereidingstijd

2 min

Kooktijd

7 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Liguria

Porties

4

Deel deze pagina

In dit recept

Bereidingswijze

    1. Doe een flinke scheut olijfolie in een koekenpan.
    2. Bak de gnocchi in ongeveer 5 minuten rondom mooi bruin. Schep uit de pan.
    3. Pers de knoflook en bak deze in de pan kort aan. Mocht het nodig zijn voeg je anders nog een scheutje olijfolie toe.
    4. Voeg nu de pesto en bak deze kort samen met de knoflook en blus af met de room.
    5. Rasp 2 EL Parmezaanse kaas hier doorheen en roer goed tot een geheel.
    6. Breng op smaak met zout en peper.
    7. Verdeel de gnocchi over over vier borden, verdeel de saus en rasp hier nog wat Parmezaanse kaas overheen.

Ingrediënten

  • 4 EL Bertolli pesto al tartufo
  • Bertolli Olijfolie
  • 500 gr gnocchi
  • 2 kleine tenen knoflook (of Bertolli Aglio – gemarineerde knoflook)
  • 250 ml room
  • 2 EL geraspte Parmezaanse kaas
  • 300 gr doperwten
  • Zout en peper
  • Extra Parmezaanse kaas voor het serveren
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten