FOCACCIA MET TRUFFELMAYONAISE

Voorbereidingstijd

1 min

Kooktijd

3 uur

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

4

Deel deze pagina

In dit recept

Bereidingswijze

  1. Meng het gist, het water en de suiker in een keukenmachine. Voeg via een zeef de bloem en het zout toe.  Meng het vervolgens weer en voeg beetje bij beetje de olijfolie toe tot het deeg plakkerig is.
  2. Laat het deeg 2 uur rusten en doe het vervolgens in een bakvorm en laat het daar ook nog eens 40min rusten.
  3. Decoreer het deeg met kruiden en olijfolie en doe het 30 minuten in de oven op 200*c.
  4. Haal de focaccia uit de oven en beleg met truffelmayonaise, mortadella en rucola

Ingrediënten

  • 470 g bloem
  • 400 ml water
  • 7 g gist
  • 7 g suiker
  • Olijfolie
  • Zout
  • Bertolli mayonaise Tartufo
  • Mortadella
  • Rucola
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vlees recepten

Het lijkt erop dat je ons bezoekt vanuit Nederland

Naar de Nederlandse website