PASTASALADE MET GROENTE EN ALL’ARRABBIATA MAYONAISE
Voorbereidingstijd
1 min
Kooktijd
30 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Kook de pasta beetgaar en snijd aubergine in stukjes.
- Smeer de aubergine stukjes in met olijfolie en voeg hier peper en zout aan toe.
- Doe de stukjes aubergine voor een korte 20 minuten in de oven.
- Snijd de tomaten en rode ui ondertussen in stukjes.
- Als de aubergine klaar is voeg je vervolgens alle ingrediënten bij elkaar.
- Voeg de All’Arrabbiata mayonaise toe en breng het gehele gerecht op smaak.
Het beste aan dit recept is dat je het voor meerdere dagen in de koelkast kunt bewaren. Deze verfrissende salade is perfect voor warme dagen
Ingrediënten
- Originele pasta
- Artisjokken
- Tomaten
- Rode ui
- Basilicum
- Aubergine
- Mini mozzarella balletjes
- Bertolli All’Arrabbiata mayonaise
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |