FOCACCIA MET TRUFFELMAYONAISE
Voorbereidingstijd
1 min
Kooktijd
3 uur
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Meng het gist, het water en de suiker in een keukenmachine. Voeg via een zeef de bloem en het zout toe. Meng het vervolgens weer en voeg beetje bij beetje de olijfolie toe tot het deeg plakkerig is.
- Laat het deeg 2 uur rusten en doe het vervolgens in een bakvorm en laat het daar ook nog eens 40min rusten.
- Decoreer het deeg met kruiden en olijfolie en doe het 30 minuten in de oven op 200*c.
- Haal de focaccia uit de oven en beleg met truffelmayonaise, mortadella en rucola
Ingrediënten
- 470 g bloem
- 400 ml water
- 7 g gist
- 7 g suiker
- Olijfolie
- Zout
- Bertolli mayonaise Tartufo
- Mortadella
- Rucola
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |