Volkorenmacaroni met kruidige pastasaus, champignons en gehakt

Voorbereidingstijd

-

Kooktijd

20 min

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

4

Deze macaroni met kruidige pastasaus, gehakt en champignons is nu nog lekkerder met volkoren macaroni en de Bertolli Alle Erbe pastasaus.

Deel deze pagina

In dit recept

No items found

Bereidingswijze

  1. Kook de volkoren macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af.
  2. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Verhit Bertolli olijfolie in een ruime koekenpan of wok. Bak hierin het rundergehakt 5 minuten al roerende met een vork of spatel, zodat het gehakt in stukjes wordt verdeeld. Bestrooi het gehakt met wat zout en peper.
  3. Voeg de champignons toe en bak ze 3 minuten mee. Roer de Bertolli pastasaus Alle Erbe erdoor en verwarm de saus 5 minuten.
  4. Haal de blaadjes basilicum los van de steeltjes. Hak de steeltjes fijn en roer ze door de saus. Meng de macaroni met de saus. Verdeel de macaroni over 4 warme borden en strooi de blaadjes basilicum erover.

Ingrediënten

  • 400 g volkoren macaroni
  • 250 g champignons
  • 3 el Bertolli olijfolie classico
  • 300 g rundergehakt
  • 1 Bertolli Alle Erbe Pastasaus in zak a 500g
  • 3 takjes basilicum
Bekijk voedingswaarden
Energie701 kJ (167 kcal)
Eiwitten30,5 g
Koolhydraten84,0 g
Suiker13,5 g
Vezels5,5 g
Vet24,9 g
Verzadigd vet7,1 g
Zout0,55 g

Meer Vlees recepten