Arrabbiata pastasaus

Bertolli Arrabbiata pastasaus is een traditioneel pittige Italiaanse pastasaus op smaak gebracht met paprika en rode pepers. De saus is oorspronkelijk ontstaan in de Lazio regio en Arrabbiatta in het Italiaans omschrijft aspecten van woede. Dit slaat dan ook op de karakteristeken van deze saus met de pittige smaak. Deze pastasaus is gemaakt op basis van een heerlijke ‘soffritto’ gemaakt van extra vergine olijfolie en kruiden. Een soffrito is een mengsel van kleingesneden groenten die zachtjes gegaard worden in olie. Deze zacht gegaarde groenten zijn de basis van de saus en geven de saus een intense en volle smaak.

Alleen ingrediënten van de beste kwaliteit zorgen voor de lekkerste smaken van de producten. Daarom worden de pastasauzen van Bertolli bereid met zongerijpte Italiaanse tomaten. Voor de perfecte smaak, geur en kleur van de tomaten letten de boeren op een aantal hele belangrijke zaken, zoals: de juiste eigenschappen van de tomaat, de juiste hoeveelheid water, nutriënten en gewasbeschermingsmiddelen en worden ze geplukt tijdens het oogstseizoen.

Bertolli is in 1865 opgericht in Lucca, Toscane. Francesco Bertolli en zijn vrouw Caterina openden een delicatesse winkeltje waarna ze begonnen met export van Italiaanse producten naar Italiaanse migranten over de hele wereld. Tot op de dag van vandaag wil Bertolli al het goede uit de authentieke, eenvoudige en lekkere Italiaanse keuken beschikbaar maken voor iedereen.

  • Een pikante tomatensaus voor over de pasta.
  • Kant-en-klare pastasaus. Voor 4 personen.
  • Op smaak gebracht met alleen de beste 100% natuurlijke ingrediënten.
  • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
  • 100% zongerijpte Italiaanse tomaten.
  • Bereid met Soffrito basis

per 100 gram

Energie308 kJ (74 kcal)
Eiwitten1,7 g
Koolhydraten6,5 g
Suiker5,1 g
Vezels
Vet4,2 g
Verzadigd vet0,6 g
Zout0,83 g

Ingrediënten: Tomaten (50%), tomatenpuree (21%), geconcentreerde tomatenpuree (9,9%), soffritto (EU)(7%) (ui, wortel, bleekselderij), rode paprika (EU)(5%), extra olijfolie verkregen bij de eerste persing (EU)(2%), zonnebloemolie, water, knoflook, zout, peterselie, chilipeper (niet EU)(0,1%), voedingszuur (citroenzuur).

Recepten voor Arrabbiata pastasaus

Meer over Arrabbiata pastasaus

Probeer ook eens

No items found