Vegetarische groentelasagne
Voorbereidingstijd
10 min
Kooktijd
5 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Normaal
Streek
Campania
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 225 °C. Snipper de ui en snijd de winterwortel, courgette en paprika in blokjes. Snijd de gorgonzola in plakjes.
- Verhit de Bertolli olijfolie in een wok en roerbak hierin de groenten 3-4 minuten op hoog vuur. Schep de Bertolli pastasaus pecorino
- Verdeel wat van de groentensaus over de bodem van een ingevette lasagneschaal. Leg hierop een laag lasagnevellen. Verdeel hierover de helft van de saus en de helft van de gorgonzola.
- Herhaal de laatste 3 stappen nog een keer. Dek de schotel af met een laatste laag lasagne. Schenk hier de Finesse voor koken over en strooi de Parmezaanse kaas over de room.
- Bak de lasagne in de oven in 20 tot 25 minuten goudbruin en gaar. Serveer deze heerlijke vegetarische groentelasagne.
Ingrediënten
- 1 grote ui
- 1 winterwortel
- 1 courgette
- 1 rode paprika
- 200 g Gorgonzola
- 3 el Bertolli olijfolie classico
- 1 Bertolli Pecorino pastasaus in pot à 400 g
- 9 lasagne verdi vellen
- 100 ml Blue Band Finesse voor Koken
- 50 g geraspte parmezaanse kaas
Bekijk voedingswaarden
Energie | 593 kJ (142 kcal) |
Eiwitten | 22,3 g |
Koolhydraten | 41,6 g |
Suiker | 11,7 g |
Vezels | 4,8 g |
Vet | 36,5 g |
Verzadigd vet | 16,7 g |
Zout | 1,30 g |