Tomatensoep met tosti soldaatjes

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

10 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

4

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht en glazig zijn.
  2. Voeg de bouillon en de Bertolli Tradizionale pastasaus toe; en gebruik het water om de resterende saus uit de fles te krijgen.
  3. Pureer het mengsel met een staafmixer tot een gladde soep en voeg daarna het laurierblaadje toe.
  4. Laat 10 minuten inkoken en verdeel over 4 soepkommen.
    Garneer met wat Parmezaanse kaas en basilicum. 
  5. Maak je favoriete tosti, snijd deze in reepjes en serveer samen met de soep. 

Buon appetito!

Ingrediënten

  • 1 fles Bertolli Basilico pastasaus in fles
  • 1 EL Bertolli olijfolie
  • 1 ui – grof gehakt
  • 1 knoflook teen – geplet
  • 500 ml groentebouillon
  • 100 ml water
  • 1 laurierblaadje
  • Handjevol geraspte Parmezaanse kaas
  • Takje basilicum – fijngehakt.
  • Ingredienten voor je favoriete tosti
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten