Tomatensoep met tosti soldaatjes
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
10 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht en glazig zijn.
- Voeg de bouillon en de Bertolli Tradizionale pastasaus toe; en gebruik het water om de resterende saus uit de fles te krijgen.
- Pureer het mengsel met een staafmixer tot een gladde soep en voeg daarna het laurierblaadje toe.
- Laat 10 minuten inkoken en verdeel over 4 soepkommen.
Garneer met wat Parmezaanse kaas en basilicum. - Maak je favoriete tosti, snijd deze in reepjes en serveer samen met de soep.
Buon appetito!
Ingrediënten
- 1 fles Bertolli Basilico pastasaus in fles
- 1 EL Bertolli olijfolie
- 1 ui – grof gehakt
- 1 knoflook teen – geplet
- 500 ml groentebouillon
- 100 ml water
- 1 laurierblaadje
- Handjevol geraspte Parmezaanse kaas
- Takje basilicum – fijngehakt.
- Ingredienten voor je favoriete tosti
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |