Tomatensoep – ALLA ESTHERVANDEPAAL
Voorbereidingstijd
1 min
Kooktijd
30 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
6
Esther van @esthervandepaal op instagram heeft een heerlijk recept gemaakt met de Bertolli Sugo per Pasta Tradizionale en dat willen we graag met jullie delen!
Het is geïnspireerd door te koken uit je voorraadkastje waar onze tradizionale pastasaus heel goed voor is. Het is een heel snel en makkelijk recept wat je zo kan maken als je even geen tijd hebt.
Kijk voor het originele recept op @esthervandepaal
In dit recept
Bereidingswijze
- Fruit in een grote pan de uien in olijfolie totdat ze transparant worden.
- Voeg de fles Bertolli Tradizionale pastasaus toe. Doe in de lege fles nog wat water, schud en doe dit ook in de pan.
- Breng aan de kook en voeg de laurier en tijm toe.
- Zet op laag vuur en laat de soep voor een half uurtje pruttelen.
- Voordat je het serveert, pureer je de soep in de pan en kan je wat zout en peper naar smaak toevoegen.
Optioneel: voeg de kookroom of mascarpone en verse basilicum of peterselie toe voordat je het op tafel zet.
Buon appetito!
Ingrediënten
- 1 fles Bertolli Sugo per Pasta Tradizionale
- 1 grote ui
- Grof gehakt
- 3 tenen knoflook
- Gepeld en geplet 3 laurierblaadjes (vers of gedroogd)
- 1 eetlepel tijm (vers of gedroogd)
- Bertolli olijfolie
- zout & peper
Optioneel: Kookroom of mascarpone en verse basilicum of peterselie
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |