Spaghetti carbonara met rode ui en courgette

Voorbereidingstijd

10 min

Kooktijd

20 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Lazio

Porties

4

Spaghetti carbonara met rode ui en courgette

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Pel en snijd ondertussen de uien in partjes. Was en snijd de courgette in halve plakjes.
  2. Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan. Bak de ui en courgette 3 minuten op een matig vuur. Voeg de pastasaus toe en verwarm het geheel op een matig vuur.
  3. Schep de pasta door de saus en verwarm even mee. Meng de rucola met de wortel en de dressing. Verdeel de spaghetti over 4 warme borden en geef de salade er apart bij.

Ingrediënten

  • 1 pak Bertolli Spaghetti a 400g
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 1 Bertolli Carbonara pastasaus in zak  à 460 g
  • 2 rode uien
  • 1 courgette
  • 150 g rucola
  • 100 g geraspte wortelen
  • 4 el Italiaanse salade dressing
Bekijk voedingswaarden
Energie665 kJ (159 kcal)
Eiwitten17,5 g
Koolhydraten84,5 g
Suiker10,1 g
Vezels5,7 g
Vet25,8 g
Verzadigd vet5,4 g
Zout0,67 g

Meer Vlees recepten

Het lijkt erop dat je ons bezoekt vanuit Nederland

Naar de Nederlandse website