Schelpjesmacaroni met pikante pastasaus en gegrilde garnalen

Voorbereidingstijd

- min

Kooktijd

20 min

Dieetvoorkeur

Vis

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Calabria

Porties

2

Een heerlijk pastagerecht van schelpjesmacaroni met pikante pastasaus en gegrilde garnalen voor een hemels en pittig pastagerecht.

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Kook de schelpmacaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af.
  2. Rijg de grote garnalen ondertussen aan 4 spiesjes. Bestrooi ze met wat zout en paprikapoeder en bestrijk ze met een beetje olijfolie. Gril de garnalen onder de grill of in een grillpan aan beide kanten in ca. 4 min. lichtbruin.
  3. Verwarm de Bertolli pastasaus Piccante. Hak de groene kruiden Meng de pastasaus met de macaroni. Verdeel de macaroni over 2 warme borden. Leg de garnalenspiesjes ernaast en bestrooi het gerecht met de kruiden.

Ingrediënten

  • 200 g Bertolli Lumache Rigate Maccheroni – schelpmacaroni
  • 1 Bertolli Piccante pastasaus in zak a 460ml
  • 250 g grote rauwe gepelde garnalen
  • 1 tl paprikapoeder
  • ½ el Bertolli olijfolie
  • 2 takjes gemengde verse groene kruiden
Bekijk voedingswaarden
Energie620 kJ (148 kcal)
Eiwitten34,4 g
Koolhydraten98,0 g
Suiker24,3 g
Vezels6,1 g
Vet7,9 g
Verzadigd vet1,2 g
Zout1,79 g

Meer Vis recepten

Het lijkt erop dat je ons bezoekt vanuit Nederland

Naar de Nederlandse website