Runderreepjes Borgo
Voorbereidingstijd
1 min
Kooktijd
15 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Snij de paprika in reepjes en de ui in stukjes. Indien het rundvlees nog niet gesneden is, snij dit in reepjes.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit 2 eetlepels olie of boter in een hapjespan en fruit de ui en knoflook . Voeg de runderreepjes toe en bak rondom goudbruin.
- Voeg vervolgens de blokjes paprika toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.
- Schep het blikje tomatenpuree bij het geheel en schenk de wijn en de gezeefde tomaten erbij.
- Laat het 10 minuten op middelhoog vuur staan.
- Voeg de kookroom de laatste minuut toe en roer het geheel goed door.
Variatietip:
Vervang de paprika door 250 g gehalveerde cherrytomaten. Voeg de helft toe aan de saus (samen met de reeds gebakken runderreepjes) en de andere helft aan de salade.
Ingrediënten
- 400 gram runderreepjes (runderreepjes of zelf snijden van biefstuk)
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 zak Bertolli Lumache Rigate pasta
- blikje tomatenpuree
- 100 ml gezeefde tomaten
- 100 ml rode wijn (naar keuze)
- 50 ml kookroom
- Peper en zout
- Boter of olie
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |