Pizza met pesto crème en groene olijven
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
5-10min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
Bereidingswijze
- Maak eerst een pesto crème: hiervoor neem je eerst een groene pesto (klik hier om die zelf te maken) met verse ricotta. De verhouding moet 50/50 zijn.
- Ontpit de groene olijven en snij ze in stukjes.
- Beleg de pizzabodems met de Bertolli Salsa per Pizza Originale pizzasaus (of Bertolli Salsa per Pizza Piccante pizzasaus als je pikant lekker vindt), de groene olijfstukjes en wat Parmezaanse kaas.
- Bak de pizza in de oven volgens de verpakking en breek alvast wat verse basilicum
- Na de oven leg je de buffelmozzarella, de pesto crème van stap 1, wat olijfolie en vers basilicum op de pizza. De pizza is klaar.
Ingrediënten
- Groene pesto (zelf maken of Bertolli Pesto Verde)
- Ricotta
- Groene olijven
- Parmezaanse kaas
- Verse basilicum
- (Buffel)mozzarella
- olijfolie
- 1 Bertolli Base per Pizza pizzabodems (per 2 verpakt)
- 1 Bertolli Salsa per Pizza Originale pizzasaus of Salsa per Pizza Piccante pizzasaus
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |