Pizza met pesto crème en groene olijven

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

5-10min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

Bereidingswijze

  1. Maak eerst een pesto crème: hiervoor neem je eerst een groene pesto (klik hier om die zelf te maken) met verse ricotta. De verhouding moet 50/50 zijn.
  2. Ontpit de groene olijven en snij ze in stukjes.
  3. Beleg de pizzabodems met de Bertolli Salsa per Pizza Originale pizzasaus (of Bertolli Salsa per Pizza Piccante pizzasaus als je pikant lekker vindt), de groene olijfstukjes en wat Parmezaanse kaas.
  4. Bak de pizza in de oven volgens de verpakking en breek alvast wat verse basilicum
  5. Na de oven leg je de buffelmozzarella, de pesto crème van stap 1, wat olijfolie en vers basilicum op de pizza. De pizza is klaar.

Ingrediënten

  • Groene pesto (zelf maken of Bertolli Pesto Verde)
  • Ricotta
  • Groene olijven
  • Parmezaanse kaas
  • Verse basilicum
  • (Buffel)mozzarella
  • olijfolie
  • 1 Bertolli Base per Pizza pizzabodems (per 2 verpakt)
  • 1 Bertolli Salsa per Pizza Originale pizzasaus of Salsa per Pizza Piccante pizzasaus
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten

Het lijkt erop dat je ons bezoekt vanuit Nederland

Naar de Nederlandse website