Pizza ham, artisjokken, olijven en mozzarella

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

5-10min

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

Deel deze pagina

In dit recept

Chef Fabio heeft weer nieuwe inspiratie voor je en dit keer in de vorm van pizza!

Heb jij deze versie al geprobeerd? Zie hiernaast hoe Chef Fabio deze snelle en lekkere pizza snel klaar maakt.

Bereidingswijze

  1. Beleg de Bertolli pizzabodem met de originale pizzasaus van Bertolli. Smeer evenredig uit.
  2. Voeg verse blaadjes veldsla toe.
  3. Beleg de pizza met ham, de gegrilde artisjokken van Bertolli, een aantal zwarte olijven en mozzarella.
  4. Voeg als laatste wat geraspte kaas toe.
  5. Bak de pizza in de oven volgens de verpakking.

Buon appetito!

Ingrediënten

  • 1 Bertolli Base per Pizza pizzabodems (per 2 verpakt)
  • 1 potje Bertolli Carciofi – gegrilde artisjokken
  • 1 potje Bertolli Originale pizzasaus
  • Handjevol verse blaadjes veldsla
  • Ham
  • Zwarte olijven
  • Mozzarella
  • Geraspte kaas
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vlees recepten

Het lijkt erop dat je ons bezoekt vanuit Nederland

Naar de Nederlandse website