Pizza ham, artisjokken, olijven en mozzarella
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
5-10min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
In dit recept
Chef Fabio heeft weer nieuwe inspiratie voor je en dit keer in de vorm van pizza!
Heb jij deze versie al geprobeerd? Zie hiernaast hoe Chef Fabio deze snelle en lekkere pizza snel klaar maakt.
Bereidingswijze
- Beleg de Bertolli pizzabodem met de originale pizzasaus van Bertolli. Smeer evenredig uit.
- Voeg verse blaadjes veldsla toe.
- Beleg de pizza met ham, de gegrilde artisjokken van Bertolli, een aantal zwarte olijven en mozzarella.
- Voeg als laatste wat geraspte kaas toe.
- Bak de pizza in de oven volgens de verpakking.
Buon appetito!
Ingrediënten
- 1 Bertolli Base per Pizza pizzabodems (per 2 verpakt)
- 1 potje Bertolli Carciofi – gegrilde artisjokken
- 1 potje Bertolli Originale pizzasaus
- Handjevol verse blaadjes veldsla
- Ham
- Zwarte olijven
- Mozzarella
- Geraspte kaas
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |