Pinsa – alla SannevanLierop

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

5 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Lazio

Porties

1

Met onze pinsa en pizzasaus maakte @sannevanlierop ‘een van de lekkerste dingen ever!’

Pinsa is een heerlijk luchtig en licht verteerbare met de hand gerolde bodem die je afbakt. Super makkelijk en snel.

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden celsius
  2. Beleg de pinsa met de Bertolli originale (of piccante) pizzasaus, mozzarella, peper, zout, gegrilde paprika, tomaatjes en de verse basilicum.
  3. Bak af in de oven en snij in stukken. Buon appetito!

Ingrediënten

  • 1 Bertolli Pinsa
  • 1 potje Bertolli salsa per pizza Originale (of Piccante)
  • 1 potje Bertolli Peperoni – gegrilde paprika
  • cherrytomaatjes
  • verse basilicum
  • Snufje peper & zout,
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten

Het lijkt erop dat je ons bezoekt vanuit Nederland

Naar de Nederlandse website