Piadina classico: parmaham, rucola en mozzarella
Voorbereidingstijd
4 min
Kooktijd
2 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Emilia Romagna
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Verwarm de piadina volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de mozzarella in plakken.
- Pak een flinke hand rucola en bedek 1 helft van de piadina hiermee en daarboven op een aantal plakjes mozzarella en 2 plakken parmaham.
- Tot slot wat peper en zout. Klap de piadina dicht en snijd deze door de helft.
Ingrediënten
- 1 pak Bertolli Piadina – 4 piadine
- 8 plakken Parmaham
- 2 bollen Mozzarella
- Rucola
- Bertolli Olijfolie
- Zout en peper
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |