Piadina Caprese: Semi zongedroogde tomaatjes, mozzarella, rucola
Voorbereidingstijd
4 min
Kooktijd
2 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Emilia Romagna
Porties
4
Bereidingswijze
- Verwarm de piadina volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de mozzarella in plakken. Laat de semi zongedroogde tomaten uitlekken.
- Pluk de blaadjes van de basilicum.
- Pak een flinke hand rucola en bedek 1 helft van de piadina hiermee en daarboven op een aantal plakjes mozzarella.
- Breng de mozzarella op smaak met zout en peper en beleg met wat semi zongedroogde tomaatjes en basilicum.
- Klap de piadina dicht en snijd deze door de helft.
Ingrediënten
- 1 pak Bertolli Piadina – 4 piadine
- 1 potje Bertolli Pomodori semi secchi – semi zongedroogde tomaten
- 2 bollen Mozzarella
- Zout en peper
- 2 Basilicum takjes
- Rucola
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |