Penne Rustico alle verdure grigliate
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
5 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
2
In dit recept
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Bewaar 2 EL pastawater en giet af.Verwarm tegelijkertijd de Bertolli rustico saus.
- Voeg de gekookte pasta met het pastawater toe en meng goed door elkaar.
Serveer met Parmezaanse kaas en basilicumblaadjes.
Voor de burrata caprese:
- Snijd de cherrytomaatjes doormidden en verdeel over een bord.
- Breek de burrata in stukjes en verdeel over het bord.
- Breng op smaak met zout en peper. Garneer met de basilicumblaadjes en olijfolie.
Buon appetito!
Ingrediënten
- 1 zak Bertolli Rustico – verdure grigliate
- 200g Bertolli Penne Rigate pasta (halve zak)
- Parmezaanse kaas
- Blaadjes van takje basilicum
Voor de burrata caprese
- 2 x 50 gr mini burrata
- 250 gr cherrytomaatjes
- Blaadjes van takje basilcium
- zout en peper
- Bertolli extra vergine olijfolie
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |