Penne Rustico alle verdure grigliate
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
5 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
2
In dit recept
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Bewaar 2 EL pastawater en giet af.Verwarm tegelijkertijd de Bertolli rustico saus.
- Voeg de gekookte pasta met het pastawater toe en meng goed door elkaar.
Serveer met Parmezaanse kaas en basilicumblaadjes.
Voor de burrata caprese
1. Snijd de cherrytomaatjes doormidden en verdeel over een bord.
2. Breek de burrata in stukjes en verdeel over het bord.
3. Breng op smaak met zout en peper.
Garneer met de basilicumblaadjes en olijfolie.
Buon appetito!
Ingrediënten
- 1 zak Bertolli Rustico – verdure grigliate
- 200g Bertolli Penne Rigate pasta (halve zak)
- Parmezaanse kaas
- Blaadjes van takje basilicum
Voor de burrata caprese
- 2 x 50 gr mini burrata
- 250 gr cherrytomaatjes
- Blaadjes van takje basilcium
- zout en peper
- Bertolli extra vergine olijfolie
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |