Penne met een tomaat-basilicum saus en gegrilde aubergine

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

15 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Sicilië

Porties

4

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken.
  2. Verwarm de Bertolli basilicum pastasaus in een pan op laag vuur.
  3. Snijd de aubergine in even dikke plakken en grill deze totdat er grillstrepen op de aubergine te zien zijn.
  4. Serveer de penne met tomatensaus, gegrilde aubergine en garneer met een scheutje olijfolie, Parmezaanse kaas en basilicum.
  5. Buon appetito!

Ingrediënten

  • 1 zak Bertolli Penne Rigate – 400g
  • 1 Bertolli basilicum pastasaus in zak – 460gr
  • 1 aubergine
  • 2 EL Bertolli Olijfolie
  • 60 gr Parmezaanse kaas – geraspt
  • Basilicum voor de garnering
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten