PASTASALADE MET AVOCADO, RODE UI, PESTO ROSSO EN KERSTOMAATJES

Preparation time

10 min

Cooking time

10 min

Dietary preference

Vegetarisch

Difficulty

Gemiddeld

Region

Servings

4

Deel deze pagina

Deze koude pastasalade staat in een handomdraai op tafel. Met avocado, rauwe ham en kerstomaatjes en op smaak gebracht met Bertolli pesto Rosso. Heerlijk als zomers hoofdgerecht. Maar ook bijzonder lekker als bijgerecht bij de BBQ of als lunchsalade.

Bereidingswijze

Kook de Pasta Penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af, spoel af met ruim koud water en laat uitlekken en afkoelen.
Snijd de rode ui in ringen. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil de helften. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Was de tomaten en halveer ze. Schil de komkommer en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd ook de rauwe ham in reepjes.
Doe de pasta in een kom en schep de Bertolli pesto rosso erdoor. Voeg vervolgens de groenten en ham toe en roer de pastasalade goed door.

Ingrediënten

300 g Bertolli Penne Rigate pasta
3 el Bertolli Pesto Rosso
1 avocado
5 komkommer
1 rode ui
250 g cherrytomaatjes
250 g rauwe ham

Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten