Pasta pesto Calabrese met rucola en paprika
Voorbereidingstijd
1 min
Kooktijd
10min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Calabria
Porties
4
Bereidingswijze
- Snijd de paprika in even grote stukken en grill beetgaar.
- Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken. Bewaar wat van het kookvocht.
- Roer de pesto Calabrese erdoor heen; voeg als het te droog is wat van het kookvocht toe en roer goed door elkaar.
- Breng de rucola op smaak met 1 eetlepel Bertolli Balsamico saladedressing.
- Verdeel de rucola en de pasta over 4 borden en serveer met Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
- 1 potje Gegrilde paprika
- 350 gr linguine
- Potje Bertolli pesto calabrese
- 2 Paprika’s gegrild (geel en rood)
- 4x Handjevol rucola
- Bertolli Balsamico saladedressing
- Parmezaanse kaas voor het garneren
Optioneel: versgebakken brood
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |