PAPARDELLE MET TOMATENSAUS EN KRABSTICKS

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

15 min

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

4

Een zalig recept voor papardelle met zongedroogde tomatensaus, krabsticks en broccoli gemaakt van de Bertolli pastasaus Siciliana!

Deel deze pagina

In dit recept

Bereidingswijze

  1. Maak de broccolischoon, verdeel de bovenkant in kleine roosjes en snijd de steel in dunne plakjes. Kook de papardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli de laatste 7 minuten mee. Giet het mengsel af.
  2. Snijd de krabstickselk in 3 stukjes. Verwarm de Bertolli Pastasaus. Voeg de krabstukjes toe en warm ze 3 minuten mee. Meng de papardelle met de saus. Verdeel de pasta over 2 warme diepe borden.

Ingrediënten

  • 200 g broccoli
  • 200 g pappardelle
  • 150 g krabsticks
  • 1 Bertolli Siciliana pastasaus pot à 400 g
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vis recepten

Het lijkt erop dat je ons bezoekt vanuit Nederland

Naar de Nederlandse website