PAPARDELLE MET TOMATENSAUS EN KRABSTICKS
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
15 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Maak de broccolischoon, verdeel de bovenkant in kleine roosjes en snijd de steel in dunne plakjes. Kook de papardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli de laatste 7 minuten mee. Giet het mengsel af.
- Snijd de krabstickselk in 3 stukjes. Verwarm de Bertolli Pastasaus. Voeg de krabstukjes toe en warm ze 3 minuten mee. Meng de papardelle met de saus. Verdeel de pasta over 2 warme diepe borden.
Ingrediënten
- 200 g broccoli
- 200 g pappardelle
- 150 g krabsticks
- 1 Bertolli Siciliana pastasaus pot à 400 g
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |