Mezze Maniche pasta met tonijn

Voorbereidingstijd

2 min

Kooktijd

11 min

Dieetvoorkeur

Vis

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

4

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken.
  2. Verwarm ondertussen de Bertolli Kruidige pastasaus op laag vuur in een pan.
  3. Voeg de tonijn, olijven en de uitgelekte pasta toe en meng alles goed door elkaar. Breng op smaak met wat zout indien nodig.
  4. Garneer het gerecht met peterselie en kappertjes.

Buon appetito!

Ingrediënten

  • 1 Bertolli Kruidig pastasaus in zak – 460g
  • 1 zak Bertolli Mezze Maniche pasta – 400g
  • 2 EL Bertolli kappertjes – capperi
  • 2 blikjes tonijn in olijfolie – Princes
  • 4 EL olijven
  • zout
  • 2 takjes platte peterselie – blaadjes fijngehakt
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten