Kleurrijke spaghetti met gehakt, paprika, wortel en prei

Voorbereidingstijd

-

Kooktijd

20 min

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Campania

Porties

4

Hier word je blij van! Deze spaghetti met gehakt, paprika, wortel en prei is een kleurige pasta met de heerlijke Tradizionale pastasaus van Bertolli.

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en laat goed uitlekken. Maak de paprika, wortels en prei schoon en snijd ze heel klein.
  2. Verhit de Bertolli olijfolie in een wok en roerbak het rundergehakt in 5 min. rul. Giet het vocht uit de pan en roerbak de groenten 5 min. mee. Voeg de Bertolli Tradizionale pastasaus toe. Laat de saus heet worden en schep de warme spaghetti erdoor.
  3. Verdeel de spaghetti over 4 warme diepe borden.

Ingrediënten

  • 1 pak Bertolli Spaghetti
  • 1 Bertolli  Tradizionale Pastasaus in fles à 670 ml
  • 1 gele paprika
  • 10 verse worteltjes
  • 1 prei
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 250 g rundergehakt
Bekijk voedingswaarden
Energie669 kJ (160 kcal)
Eiwitten27,7 g
Koolhydraten89,4 g
Suiker16,5 g
Vezels6,2 g
Vet19,9 g
Verzadigd vet5,8 g
Zout0,72 g

Meer Vlees recepten

Het lijkt erop dat je ons bezoekt vanuit Nederland

Naar de Nederlandse website