Gegrilde groenten met vegan pesto alla genovese

Voorbereidingstijd

10 min

Kooktijd

2 min

Dieetvoorkeur

Vegan

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Liguria

Porties

4

Bereidingswijze

    1. Laat in een vergiet de gegrilde paprika en artisjok partjes uitlekken.
    2. Vet een grillpan en verhit deze; snijdt ondertussen de andere groenten.
    3. Halveer de courgette en snijd doormidden. Maak er kwarten van en snijdt de zaadlijsten weg en snij in 3 even grote repen.
    4. Schil de wortelen en snijdt in drieën over de lengte.
    5. Snijdt de oesterzwammen doormidden.
    6. Snijdt de kastanjechampignons in kwarten.
    7. Grill nu de groenten aan beide zijden tot ze beetgaar zijn en er grillstrepen te zien zijn.
    8. In een ovenschaal kun je alle groenten door elkaar husselen en voor het serveren kun je de vegan pesto naar smaak er doorheen mengen.

Ingrediënten

  • 1 potje Bertolli Pesto alla Genovese VEGAN – naar smaak toevoegen
  • 1 Potje Bertolli Peperoni – gegrilde paprika
  • ½ potje  Bertolli Carciofi – gemarineerde artisjokken
  • 1 Courgette
  • 4 Wortelen
  • 6 Oesterzwammen
  • 3 kastanjechampignons
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegan, Vegetarische recepten