Gegrilde groenten met vegan pesto alla genovese
Voorbereidingstijd
10 min
Kooktijd
2 min
Dieetvoorkeur
Vegan
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Liguria
Porties
4
Bereidingswijze
- Laat in een vergiet de gegrilde paprika en artisjok partjes uitlekken.
- Vet een grillpan en verhit deze; snijdt ondertussen de andere groenten.
- Halveer de courgette en snijd doormidden. Maak er kwarten van en snijdt de zaadlijsten weg en snij in 3 even grote repen.
- Schil de wortelen en snijdt in drieën over de lengte.
- Snijdt de oesterzwammen doormidden.
- Snijdt de kastanjechampignons in kwarten.
- Grill nu de groenten aan beide zijden tot ze beetgaar zijn en er grillstrepen te zien zijn.
- In een ovenschaal kun je alle groenten door elkaar husselen en voor het serveren kun je de vegan pesto naar smaak er doorheen mengen.
Ingrediënten
- 1 potje Bertolli Pesto alla Genovese VEGAN – naar smaak toevoegen
- 1 Potje Bertolli Peperoni – gegrilde paprika
- ½ potje Bertolli Carciofi – gemarineerde artisjokken
- 1 Courgette
- 4 Wortelen
- 6 Oesterzwammen
- 3 kastanjechampignons
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |