Fusilli pomodoro e chorizo
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
12 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken. Maak ondertussen de saus door het velletje van de chorizo te verwijderen en de chorizo in kleine blokjes te snijden.
- Verhit een hapjespan en bak de chorizo knapperig.
- Voeg de Bertolli Basilico pastasaus toe en roer alles goed door.
- Laat de saus lekker indikken en breng op smaak met peper en zout.
- Meng de pasta door de saus en verdeel over 4 borden. Garneer met burrata en chiliflakes voor wat extra pit.
Buon appetito!
Ingrediënten
- 1 zak Bertolli Fusilli pasta – 400g
- 1 Bertolli Basilico pastasaus in fles – 670g
- 225 gr Chorizo licht pittig – Stegeman
- 1 bol Burrata 100g – in 4 gelijke stukken
- Chiliflakes
- Peper & Zout
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |