FARFALLE MET TOMATENSAUS, TUINBOONTJES EN GEITENKAAS
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
25 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
Bereidingswijze
- Pers de knoflook. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes, hak de zwarte olijven grof en verkruimel de geitenkaas.
- Verwarm 3 eetlepels olijfolie in een (braad)pan en fruit hierin de knoflook zachtjes glazig. Roer de Bertolli pastasaus Oregano en de Italiaanse kruiden erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat de saus 10-15 minuten zachtjes sudderen.
- Kook de pasta farfalle en de tuinboontjes samen in een pan met ruim kokend water en wat zout in 10-13 minuten beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken.
- Roer de pasta, de tuinboontjes, de reepjes tomaat en de olijven door de saus en warm het gerecht nog even goed door.
- Schep de pasta in diepe borden en strooi de geitenkaas erover. Buon Appetito!
Variatie tip: ook lekker met rucola.
Ingrediënten
- 1 zak Bertolli Oregano pastasaus in zak a 460g
- 300g Bertolli Farfalle pasta
- 2 tenen knoflook fijngehakt
- 4 Bertolli zongedroogde tomaten in olie
- 100 g zwarte olijven zonder pit
- 200 g zachte geitenkaas
- 2 el verse Italiaanse kruiden
- 300 g diepvries tuinbonen
Bekijk voedingswaarden
Energie | 560 |
Eiwitten | 26 |
Koolhydraten | 72,1g |
Suiker | 13,4g |
Vezels | 10,9g |
Vet | 15,7g |
Verzadigd vet | 8,1g |
Zout | 0,83g |