Broodje pulled zalm con Pesto alla Genovese – alla Unbloomfotografie
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
10 min
Dieetvoorkeur
Vis
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Streek
Porties
2
Kim van unbloomfotografie heeft een heerlijk (onverwacht) recept gemaakt met de Bertolli Pesto alla Genovese en dat willen we graag met jullie delen!
Het is heel zomers gerecht wat je op de BBQ kan maken.
Kijk voor het originele recept op @unbloomfotografie
In dit recept
Bereidingswijze
- Pulled Salmon maak je op de barbecue van goede zalmzijde. Kim gebruikt het recept van @smokeygoodness BBQ Feast on Fire, dat ze deze keer aanpaste door de zalm in te smeren met een Italiaanse rub. Neem er de tijd voor, want alleen zo krijg je een perfect gegaarde zalm die in flakes uit elkaar dondert.
- Laa de zalm vervolgens afkoelen en zorg dat je goede briochebroodjes hebt. Snijd die open en smeer de bodem in met een goede lepel citroenmayonaise (bijvoorbeeld de Zingy Lemon van Jean Bâton), leg hier een handje rucola op en leg hier een grote hoeveelheid uit elkaar getrokken zalm op.
- Maak af met de pesto en een paar geroosterde pijnboompitten.
Buon appetito!
Ingrediënten
- Bertolli pesto alla Genovese
- Goede zalmfilets
- Briochebroodjes
- 2 el Pijnboompitten
- Citroenmayonaise (bijvoorbeeld van Jean Baton)
- Rucola
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |