Pizza – Base per Pizza
Al meer dan 155 jaar verspreidt Bertolli al het goede uit de Italiaanse keuken over de hele wereld. Wat is er meer Italiaans dan pizza? Met deze Italiaanse pizzabodem maak je in een handomdraai een heerlijke zelfgemaakte echte Italiaanse pizza.
Onze pizza wordt gemaakt in Modena, Italië en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. De semola di grano duro en extra vergine olijfolie zorgen voor die typische authentieke Italiaanse smaak. Buon appetito
De ingrediënten die Bertolli in haar recepten verwerkt zijn van de allerbeste kwaliteit. Dit proef je terug in iedere hap die je neemt van Bertolli’s pastasauzen, pesto’s, pizzasauzen en pizzabodems.
Bertolli is in 1865 opgericht in Lucca, Toscane. Francesco Bertolli en zijn vrouw Caterina openden een delicatesse winkeltje waarna ze begonnen met export van Italiaanse producten naar Italiaanse migranten over de hele wereld. Tot op de dag van vandaag wil Bertolli al het goede uit de authentieke, eenvoudige en lekkere Italiaanse keuken beschikbaar maken voor iedereen.
- Gemaakt in Italië.
- Gemaakt met ‘semola di grano duro’ (durum tarwe) voor een heerlijke bite.
- Natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.
- Met een scheutje extra vergine olijfolie verkregen bij de eerste persing.
- Bertolli Pizzabodem Semola di Grano Duro 2 stuks
per 100 gram
Energie | 1187 kJ (282 kcal) |
Eiwitten | 7,7 g |
Koolhydraten | 47 g |
Suiker | 6,8 g |
Vezels | 3,0 g |
Vet | 6,3 g |
Verzadigd vet | 1,2 g |
Zout | 1,0 g |
Ingrediënten: Tarwemeel (EU), water, durum tarwegriesmeel 9%(EU, niet-EU), extra olijfolie verkregen bij de eerste persing 6%, zout, gedroogde tarwegriesmeel-zuurdesem, natuurlijk aroma.
Recepten voor Pizza – Base per Pizza
Meer over Pizza – Base per Pizza
Toscana
Toscane is een plattelandsgebied en de Toscaanse keuken is dan ook verbonden met landbouwtradities en draait om simpelheid. Bij bijna elke maaltijd hier wordt er ongezouten brood geserveerd. Vroeger was er een belasting op zout en daarom zijn de mensen hier gewend geraakt aan ongezouten brood. Een van de locale pastavormen hier is ‘pici’ en een ‘bistecca alla Fiorentina’ is het meest bekende vlees van deze regio.