Tradizionale pastasaus in fles
Bertolli Tradizionale Pastasaus is een kant-en-klare saus met kruiden, op basis van een traditioneel Italiaans recept die eigenlijk overal in Italië gebruikt wordt en erg veelzijdig is. De tomatensaus is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, 648 gram zorgvuldig geselecteerde Italiaanse tomaten en een vleugje extra vergine olijfolie voor een heerlijke smaak. Met Bertolli Tradizionale Pastasaus zet je in korte tijd een smaakvolle Italiaanse maaltijd op tafel.
Alleen ingrediënten van de beste kwaliteit zorgen voor de lekkerste smaken van de producten. Daarom worden de pastasauzen van Bertolli bereid met zongerijpte Italiaanse tomaten. Voor de perfecte smaak, geur en kleur van de tomaten letten de boeren op een aantal hele belangrijke zaken, zoals: de juiste eigenschappen van de tomaat, de juiste hoeveelheid water, nutriënten en gewasbeschermingsmiddelen en worden ze geplukt tijdens het oogstseizoen.
Bertolli is in 1865 opgericht in Lucca, Toscane. Francesco Bertolli en zijn vrouw Caterina openden een delicatesse winkeltje waarna ze begonnen met export van Italiaanse producten naar Italiaanse migranten over de hele wereld. Tot op de dag van vandaag wil Bertolli al het goede uit de authentieke, eenvoudige en lekkere Italiaanse keuken beschikbaar maken voor iedereen.
- Een traditionele pastasaus met tomaat en kruiden.
- Kant-en-klare pastasaus. 6 porties. 690ml
- Op smaak gebracht met alleen de beste 100% natuurlijke ingrediënten.
- Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
- 100% zongerijpte Italiaanse tomaten.
- Geschikt voor vegans
- Zonder toegevoegd suiker, alleen van nature aanwezige suikers
per 100 gram
Energie | 247 kJ (59 kcal) |
Eiwitten | 1,9 g |
Koolhydraten | 6,6 g |
Suiker | 5,0 g |
Vezels | 1,3 g |
Vet | 2,5 g |
Verzadigd vet | 0,4 g |
Zout | 1,16 g |
Ingrediënten: Tomaten 90% (tomaten, tomatenpuree), ui, zonnebloemolie, kruiden (basilicum, oregano, bieslook, tijm), zout, extra olijfolie verkregen bij de eerste persing 0,6%, knoflook.
Recepten voor Tradizionale pastasaus in fles
Meer over Tradizionale pastasaus in fles
Toscana
Toscane is een plattelandsgebied en de Toscaanse keuken is dan ook verbonden met landbouwtradities en draait om simpelheid. Bij bijna elke maaltijd hier wordt er ongezouten brood geserveerd. Vroeger was er een belasting op zout en daarom zijn de mensen hier gewend geraakt aan ongezouten brood. Een van de locale pastavormen hier is ‘pici’ en een ‘bistecca alla Fiorentina’ is het meest bekende vlees van deze regio.