Basilico pastasaus
Bertolli Basilico pastasaus in een voordelige 500 gram pot is gebaseerd op een traditioneel Italiaans recept gemaakt met Italiaanse tomaten en basilicum, en extra olijfolie verkregen bij de eerste persing.
Deze pastasaus is gemaakt op basis van een heerlijke ‘soffritto’ gemaakt van extra vergine olijfolie en kruiden. Het culinaire geheim voor het maken van een Bertolli Basilico Pastasaus is geïnspireerd op authentieke Italiaanse recepten. Een soffrito is een mengsel van kleingesneden groenten die zachtjes gegaard worden in olie. Deze zacht gegaarde groenten zijn de basis van de saus en geven de saus een intense en volle smaak.
Alleen ingrediënten van de beste kwaliteit zorgen voor de lekkerste smaken van de producten. Daarom worden de pastasauzen van Bertolli bereid met zongerijpte Italiaanse tomaten. Voor de perfecte smaak, geur en kleur van de tomaten letten de boeren op een aantal hele belangrijke zaken, zoals: de juiste eigenschappen van de tomaat, de juiste hoeveelheid water, nutriënten en gewasbeschermingsmiddelen en worden ze geplukt tijdens het oogstseizoen.
Bertolli is in 1865 opgericht in Lucca, Toscane. Francesco Bertolli en zijn vrouw Caterina openden een delicatesse winkeltje waarna ze begonnen met export van Italiaanse producten naar Italiaanse migranten over de hele wereld. Tot op de dag van vandaag wil Bertolli al het goede uit de authentieke, eenvoudige en lekkere Italiaanse keuken beschikbaar maken voor iedereen.
- Een traditionele pastasaus met tomaat en basilicum.
- Kant-en-klare pastasaus.
- Op smaak gebracht met alleen de beste 100% natuurlijke ingrediënten.
- Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
- 100% zongerijpte Italiaanse tomaten.
- Bereid met Soffritto basis
Energie | 322 kJ (78 kcal) |
Eiwitten | 1,5 g |
Koolhydraten | 5,7 g |
Suiker | 4,6 g |
Vezels | |
Vet | 5,0 g |
Verzadigd vet | 0,6 g |
Zout | 0,88 g |
Ingrediënten: Tomaten (51%), tomatenpuree (21%), geconcentreerde tomatenpuree (9,6%), soffritto (EU, niet-EU) (7,8%) (ui, wortel, bleekselderij), zonnebloemolie, witte wijn (2,3%), basilicum (EU) (1,4%), extra olijfolie verkregen bij de eerste persing (EU) (1%), oregano, water, zout, witte peper, nootmuskaat.