Penne met een tomaat-basilicum saus en gegrilde aubergine
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
15 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Sicilië
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken.
- Verwarm de Bertolli basilicum pastasaus in een pan op laag vuur.
- Snijd de aubergine in even dikke plakken en grill deze totdat er grillstrepen op de aubergine te zien zijn.
- Serveer de penne met tomatensaus, gegrilde aubergine en garneer met een scheutje olijfolie, Parmezaanse kaas en basilicum.
- Buon appetito!
Ingrediënten
- 1 zak Bertolli Penne Rigate – 400g
- 1 Bertolli basilicum pastasaus in zak – 460gr
- 1 aubergine
- 2 EL Bertolli Olijfolie
- 60 gr Parmezaanse kaas – geraspt
- Basilicum voor de garnering
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |