CIABATTA MET ZALM EN OLIJVENTAPENADE
Voorbereidingstijd
10 min
Kooktijd
15 min
Dieetvoorkeur
Vis
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 200°C. Pers de knoflook uit en rasp de belegen kaas. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.
- Meng de Bertolli pastasaus Kruidig met de knoflook en zout en peper naar smaak. Vet vier eenpersoonsovenschaaltjes of ovenbestendige borden in met wat olijfolie en schep een beetje pastasaus op de bodem.
- Leg in elk schaaltje zo een lasagnevel, dat de helft van het vel in het schaaltje ligt en de andere helft over de rand hangt. Strijk nog wat pastasaus over de lasagne in het schaaltje uit. Strooi de bosui erover, leg er een stukje zalm op en bestrooi dit met zout en peper.
- Schep hier wat zure room Vouw het lasagnevel nu over de zalm dubbel en verdeel de rest van de saus en zure room erover. Strooi de geraspte kaas op de zure room en schuif de schaaltjes in de oven.
- Laat de zalmravioli in de oven in 15-20 minuten licht kleuren en gaar worden. Lekker met een salade van courgette en tomaat.
Ingrediënten
- 1 ciabatta
- 200 g groene olijven zonder pit
- 200 g zwarte olijven
- 4 tenen knoflook
- 1 el Bertolli Pesto Alla Genovese
- 100 g zongedroogde tomaten
- 2 el extra vergine olijfolie
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |