Pinsa Caprese alla Bertolli
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
5 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Marche
Porties
1
Bereidingswijze
- Verhit de oven voor op 220°C hetelucht.
- Bestrijk de Pinsa met de pizzasaus en bak de Pinsa af in 5 minuten.
- Scheur ondertussen de buffelmozzarella in stukjes en laat de semi zongedroogde tomaten uitlekken.
- Haal uit de oven en verdeel dan de mozzarella, semi zongedroogde tomaten en de pesto over de Pinsa.
Breng nog even op smaak met zout en peper en buon appetito!
Ingrediënten
- 1 pak Bertolli Pinsa
- 1/2 portie Bertolli Pizzasaus Originale
- 1 Eetlepel Bertolli Pesto alla Genovese
- Potje semi zongedroogde tomaten van Bertolli
- 1/2 bol buffelmozzarella
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |