Gnocchi con Pesto alla Genovese uit de oven – alla EsthervandePaal
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
40 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
8
Esther van @esthervandepaal op instagram heeft een heerlijk recept gemaakt met de Bertolli pesto alla Genovese en dat willen we graag met jullie delen!
Het is geïnspireerd door te koken uit je voorraadkastje waar onze pesto alla genovese heel goed voor is. Het is een heel makkelijk recept, je hoeft alleen te wachten totdat het uit de oven komt.
Kijk voor het originele recept op @esthervandepaal.
In dit recept
Bereidingswijze
- Verwarm de over voor op 180℃.
- Doe de gnocchi in een ovenschaal en meng met de geraspte kaas. Leg de bevroren stukjes spinazie erbovenop.
- Meng de pesto alla genovese met de melk en giet het daarna over de ovenschaal.
- Doe er als laatste wat broodkruimels en poeder parmezaan overheen. Doe de ovenschaal in de oven voor 40 min of tot wanneer het bruin en krokant is.PS Extra tip: de lege glazen Bertolli potjes zijn perfecte kleine bloemvaasjes.
Ingrediënten
- 1 Bertolli Pesto alla Genovese
- 2x 500g Gnocchi (de variant die maar 2 minuten nodig heeft om te koken)
- 175g geraspte kaas
- 450g bevroren spinazie alla creme in blokjes
- 400ml melk
- 20g parmezaanse kaas in poedervorm
- een handjevol broodkruimels
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |