Spaghetti met kruidige tomatensaus, courgette en ui
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
15 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Toscana
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti zoals staat beschreven op de verpakking. Snipper ondertussen de ui grof en snijd de courgette in blokjes.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gesnipperde ui en courgette ca. 4 min. Voeg de inhoud van de zak Bertolli pastasaus Alle Erbe toe en verwarm het geheel nog ca. 1 min. Voeg de gekookte pasta aan de saus toe en verwarm nog even kort voordat je kan serveren.
Ingrediënten
- 1 pak Bertolli Spaghetti
- 1 Bertolli Alle Erbe pastasaus in zak à 460 g
- 2 el Bertolli olijfolie classico
- 1 ui
- 1 courgette
Bekijk voedingswaarden
Energie | 452 kJ (108 kcal) |
Eiwitten | 14,7 g |
Koolhydraten | 76,8 g |
Suiker | 14,9 g |
Vezels | 4,4 g |
Vet | 9,5 g |
Verzadigd vet | 1,4 g |
Zout | 0,44 g |